Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

Om Klinik Lille Spejl

Frederiksbergklinik med højt til loftet og let til latter

Velkommen til Klinik Lille Spejl - i hjertet af Frederiksberg

Lille Spejl er en hyggelig klinik på Frederiksberg,der har eksisteret i 10 år, Vores mål er at få dig til at slappe af og nyde en pause fra hverdagen. For at give den optimale vejledning indenfor hudpleje,skønhed og velvære, deltager vi jævnligt i kurser og konferencer, alle behandlere er specialiseret i hvert deres erhverv.
Alt dette gør et besøg hos Lille Spejl til en uforglemmelig oplevelse.

Team Lille Spejl består af

Ejer og Kosmetolog

Jeg hedder Jean sørensen og er ejeren af Lille Spejl, jeg er uddannet Cidesco kosmetolog og negletekniker, mit speciale er brasiliansk voksbehandling og hudproblemer.

Min vision er at hjælpe andre med at finde forståelsen i hvorfor det er så vigtigt at pleje vores hud.

Vippetekniker og Micropigmentist

Jeg hedder Karina er uddannet vippeteknikker fra Lash Bar Academy med Diplomer I henholdsvis Single Eyelash Extension, Russian Volume og Advanced Eye Design. Jeg blev certificeret primo 16’ og har arbejdet fuldtid med vipper lige siden. Min drøm inden for vipper er, at få deltaget I flere internationale konkurrencer og få dygtig gjort mig endnu mere.
Udover at lave Eyelash Extensions er jeg uddannet Micropigmentist inden for Microblading (manuel teknik) og laver Semi-Permanent Kosmetisk Pigmentering (permanent Makeup) af bryn og som eyeliner. Jeg er certificeret hos Human Aesthetics hvor jeg ligeledes påbegyndte min uddannelse primo 16’. Min plan og drøm er, at jeg ultimo 17’ tager maskine-kursus og derved kan tilføje kosmetisk pigmentering af læber, areola og scalp til mit repertoire.

Massør & Negletekniker

Jeg hedder Iris Maggy Jokulsdottir og er uddannet negletekniker, massør, hårstylist og er pt igang med at uddanne mig til Makeup artist.
Jeg er uddannet hos CND i brisa gele, shellac, nailart og manicure. Så hvis du skulle ønske lidt forkælelse af dine negle og hænder, en forlængelse af egne negle, forstærkning eller noget lækkert nailart så kan jeg helt sikkert være behjælpelig med det.
Derudover er jeg uddannet erhvervs massør. Jeg laver fysiurgisk dybdemassage, hvor jeg ofte også anvender triggerpunkt massage for at afhjælpe spændte muskler. Så har du spændinger, ømme muskler og led eller bare enkelt brug for lidt afslapning så kom til en skræddersyet behandling efter dit ønske og behov.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og står klar til at give dig en luksuriøs oplevelse med målrettet hudpleje og velvære.

Anmeld os på Trustpilot - klik her