Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

Carbon Peel

Carbon Peeling

Carbon Laser Peeling
Carbon Laser Peeling er en fantastisk og banebrydende ny måde at pleje og forskønne sin hud på. Det er en sikker og skånsom metode til foryngelse af huden.

Carbon Laser Peeling er et tyndt lag carbon i en fin flydende form, som bliver aktiveret af laserens stråler, og forøger hudens produktion af bindevæv, imens carbon partiklerne eksfoliere huden og renser porerne.

Carbon cremen består af 100% naturprodukter med bla. mudder fra vulkan sten.

Det er vigtigt, hvis du ønsker at få en sund og ungdommelig hud, at vedligeholde den på lang sigt, med regelmæssige behandlinger.

Din hud bliver øjeblikkeligt mere glat og frisk at se på allerede efter 1. behandling. Huden vil føles ny, og silkeblød. Der vil ske en reduktion af åbne porer, og af hudens olieproduktion, ligesom at hudens urenheder vil formindskes og farven vil blive mere jævn.

Carbon Laser Peeling er for alle
Alle kan have gavn af en Carbon Laser Peeling. Det kan især være en god idé af få lavet en behandling, hvis du har brug for et øjeblikket pift til din hud, måske i forbindelse med en fest, hvor du skal se ekstra godt ud.

Behandlingen består af en grundig rensning af ansigtet, hvorefter et tyndt lag carbon, bliver fordelt på huden, og du vil få laserbehandlet hele ansigtet. Efterfulgt vil en lækker og plejende ansigtsmaske.

 • Carbon Peel

  Beskrivelse i korte træk.
  Reducere rynker
  Reducere store porer
  Reducere acne
  Reducere ar
  Øge hudens collagen produktion
  Nedsætter hudens olieproduktion
  Minimere hudorme
  Få en jævn og smuk hud
  Øjeblikkelig virkning, og et friskt look

  Skånsom, sikker og 100% smertefri ansigtsbehandling udført af certificeret behandler.
  For at give et optimalt resultat,anbefales der 3-4 behandlinger med et interval på 2-4 uger, dog kan der ses resultat efter 1.behandling.
  ved køb af et forløb gives der rabat.

  • kr 99545 min
  • kr 498 TILBUD45 min

  Book Now