Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

Acne / Uren hud

Acne og Uren hud

Er en tilstand i huden, som belaster os meget i psyken, mere end dem med pæn hud forestiller sig.Det første symptom er fedtet hud, senere får du hudorme og til sidst de betændte knopper eller bumser. De kan variere fra små røde og gule bumser til store, ømme bylde lignende bumser. Acne sidder især i ansigtet, men de kan også sidde på ryggen, skuldrene og foroven på brystet. Piger kan tit opleve, at akne blusser op før menstruationen og under en graviditet.

Nogle af os behandlere, ved udmærket godt hvordan det føles at være ramt af acne og har prøvet det på vores egen krop og ved hvordan det er at have en dårlig hud-dag.

Vi ser ofte at mange med den mindste smule tilstopninger i porerene, er alt for voldsomme med at pille og kradse i huden. Det føles måske godt her og nu, men på sigt skader det huden. Det giver skader i form af røde mærker, sår, mørke pletter og i værste tilfælde nogle blivende ar i huden.

Disse er sværere at komme af med end selve urenhederne. Vi tager hånd om dig og din hud hele vejen igennem den svære proces mod en pænere hud.

herunder kan du se hvilke behandlinger vi anbefaler:

Frugtsyre forløb

Resurfacing Peel off

Basis AnsigtsBehandling “En Intensiv”

Lysterapi