Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

Redness Theraphy

Rosacea /Rødme
Rød, irriteret hud samt hud med tendens til Rosacea er særlig følsom overfor stress, sol, vind og temperaturudsving. Disse symptomer kan forekomme hos både mænd og kvinder i alle aldre. Murad har udviklet Redness Theraphy  til at lindre den irriterede hud.

Rednes Therapy ansigtsbehandling 650 kr / 60 min
Ideel til dem med sarte , irriteret ,og rød ,stram+ tør + overbehandlet hud +lider af Rosacea )

Den behandling udviklet til at berolige og blødgøre den sarte hud. Med Dr.Murads panterede formel,  efter behandlingen vil man kunne tydelig se forskel rødme og irritation reduceret, en afsluttende maske som køler og beroligere huden.

Anbefales som kur på 6 behandling , med 1-2 uger interval , eller bare 1 gang om måneden

Der anbefales hjemmeprodukter for at vedvarende resultatet!

Rød, irriteret hud er er en af flere måder huden kan være sart på. Murads Redness Theraphy behandling henvender sig til hud, der har tendens til Rosacea og derfor skal styrkes og lindres. Murads opskrift er rig på antioxidanter og anti-inflammatoriske ingredienser, der reducerer rødme og irritation med det samme. Identificerbare tegn:
▪ Rød og irriteret hud
▪ Stram og tør hud
▪ Overbehandlet hud
Rosacea er blevet mere og mere udbredt, og næst efter akne er det den hudsygdom, der bliver googlet mest. Men hvad er det egentlig, og hvorfor er der så mange, der bliver ramt af denne lidelse? Lægerne kender ikke de nøjagtige årsager til Rosacea. De fortæller dog, at Rosacea er en udbredt talgkirtelsygdom, der især rammer kvinder mellem 30 og 50 år med lys hud og blå øjne.
Rosacea er en kronisk betændelse og inflamma-torisk tilstand, der medfører rødme i huden i ansigtet. Der er tale om en hudsygdommen, der starter med rødme centralt i ansigtet. Nogle af de mest typiske symptomer på Rosacea er, at huden har tendens til lettere at rødme og blusse op. Huden kan føles tør, kløende, skallende og i nogle tilfælde vil der kunne føles en brændende og stikkende fornemmelse i huden. Huden er meget sensitiv, og det kommer ofte til udtryk ved en følsom hud med små synlige blodkar, der skal behandles som en sensitiv hud.
Rosacea inddeles i fire forskellige stadier afhængig af hvor slemt det er.

Stadie 1- ERYTHEMATØS OG TELANGIECTATISK ROSACEA
Kraftige rødmeudbrud, blussen, karsprængninger, sart hud og generelt ubehag i huden – en varm og/eller brændende fornemmelse. Rødmeudbrud – flushing – forekommer ofte i forbindelse med skiftende varme/kuldepåvirkninger og visse fødevarer men også emotionelle faktorer. Rødmeudbrud skyldes hurtig tilstrømning af blod til de små blodkar, som udvides – og problemer med efterfølgende tømning af blodkarrene. Med tiden kan tilstanden blive permanent.

Stadie 2 – PAPULOPUSTULØS ROSACEA
Mere permanent rødme, blussen, hævelse/ødemer, karsprængninger og aknelignende betændelsestilstande især på kinderne. Det ligner infektion, men skyldes ikke smitsomme bakterier. I forhold til almindelige bumser – akne – har man ingen hudorme ved rosacea. Huden vil også typisk være mere tør og mere udtalt og ensartet rød end ved akne. Nogle gange kan de bumselignende tilstande gå i sig selv ige

stadie 3 – HYPERPLASTISK ROSACEA (RHINOPHYMA)
Permanent rødme og forstørring af kirtlerne på næsen, så den bliver puklet. Denne tilstand med fortykning af huden, især på og omkring næsen, ses oftere hos mænd end hos kvinder – 95% af tilfældene ses hos mænd.

Stadie 4 – OCULÆR ROSACEA
Når rosacea sætter sig på øjnene går symptomerne fra en fornemmelse af svie og grus i øjnene til røde knopper og markante inflammationer omkring øjenlågene.

Rosacea udvikler sig ikke nødvendigvis fra stadie til stadie. Man kan gå direkte til f.eks. stadie 2, og man kan forblive på ét stadie gennem lang tid – eller altid.

Hudsygdommen ses hyppigst hos kvinder, men nogle af de værste tilfælde ses hos mænd.

Nogle af de værste tilfælde ses i form af den såkaldte Rinofym – også kaldet kartoffelnæse, hvor næsen simpelthen forstørres grundet voksende talgkirtlerne og dannelse af bindevæv.
Som sagt ved man ikke nøjagtigt, hvad Rosacea skyldes, det antages at være genetiske eller en kombination af genetiske og miljømæssige faktorer i immunsystemet, men den gode nyhed er, at der er mange ting, du kan gøre for at holde symptomerne nede.

Der er flere faktorer, der kan fremprovokere et udbrud:
Klima, føde-varer, medicin og mikroorganismer
▪ Sol og temperatursvingninger: Mange folk, der lider af Rosacea, mærker en opblussen i forårssæsonen. Sol og varme udløser ofte flushing, dvs. en kraftig rødmen fulgt af en brændende fornemmelse i huden. Alle, der døjer med Rosacea, anbefales at bruge solfaktor 30 i forårs- og sommermånederne og undgå varme fra for eksempel sauna, stærk ild fra bål, pejs og lign.
▪ Stærkt krydret mad, varme drikke og alkohol er alle fødevarer, der får blodet til at rulle hurtigere, og det bør du undgå, hvis du lider af Rosacea.
▪ Steroider, hormoncremer og B-vitamin 6 og 12 skal du også være forsigtig med, da de kan forværre Rosacea.
▪ Motion og intensiv træning øger blodcirkulationen i kroppen og kan føre til overophedning og gøre, at du blusser op.