Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

Os over 30

Os over 30
Bør have Fokus på forebyggelse for
her vil du begynde at se de første forandringer i din hud, dvs. at de linjer, du måske anede i 20’erne, bliver en smule dybere, uden at der er tale om deciderede rynker. De første linjer ses ofte i panden og ved dine bryn. Det er også i 30’erne, at mange af os får de første pigmentforandringer, og fordi mange kvinder i dag får børn i 30’erne, kan pigmentforandringerne være hormonelle. Din hud begynder at blive mere sart, hvilket skyldes, at hudens immunforsvar bliver svagere med alderen I løbet af disse år begynder dine cellers omsætning at falde, hvilket betyder, at produktionen af kollagen i huden også begynder at falde, hvorfor huden får sværere ved at reparere sig selv.
Derfor kan du opleve at få de første blodkarsprængninger her, ligesom øget rødme på f.eks. kinderne kan være noget, du lægger mærke til.
Hvis du ønsker en yngre udseende hud og vil undgå for tidlig aldring, er det ligeledes vigtigt, at du forebygger frem for at forsøge at minimere alderens tegn, der for alvor vil vise sig omkring de 39 år.
Herunder giver vi dig et overblik

Murad method behandling
Oxygenbehandling
Skinjet
Mesoterapi boost.