Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

Mesoterapi Lift

DERMEDICSTM MESO LIFT er en opstrammende serum med botox-lignende effekt designede til at forbedre elasticiteten og fastheden i huden og til at reducere de mimiske rynker.

Vi anvender en Meso-gun, med denne pistol sikrer vi os en fuldstændig ens dosering ved hver injektion, og vi sikrer os ikke at gå mere end 1,5 mm ned i huden.
Denne behandling er for alle. Men mest normalt er det mænd og kvinder fra midt i tyverne og op efter. Denne behandling giver et sikkert og naturligt resultat, mimikken og ens naturlige karakterer bevares.

Hvor mange behandlinger skal der til?
Det kan det være individuelt hvor mange behandlinger der er brug for, da vi arbejder i levende væv, og det er forskelligt hvordan de aktive produkter optages af kroppen, samt hvor længe det holder afhænger af flere faktorer.
Man skal forvente 1-3 behandlinger med 1 mdr. mellemrum, alt efter hvilket område der skal behandles, hvor dybe rynker der er, hudtype, livsstil og alder.
Resultatet ses umiddelbart lige efter.
Efter behandlingen kan der opstå hævelser og rødme, som vil forsvinde i løbet af nogle dage, i enkelte tilfælde lidt længere.
Produktet vil gradvis forsvinde i takt med at kroppen naturligt nedbryder produktet.
Holdbarhed: 6-12 måneder alt efter hvilken type behandling vi arbejder med.
Resultater er individuelle, og kan vaiere fra person til person.

1699 kr pr Behandling