Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

Eyelash / Lashlift

Øjnene er sjældens spejl - ethvert spejl fortjener en smuk ramme

Blink Eyelash Extensions & Lashlift

Slut med mascara og vippebukker!
Hos Klinik Lille Spejl benytter vi det populære internationale mærke BLINK til påsætning og after care. Vi er certificerede BLINK Lash Stylists.

Blink Eyelash Extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet vores enestående teknik og med regelmæssige touch-ups, holder de på ubestemt tid.
Lash lift er for dig der ønsker en mere naturlig måde at at få dine vipper til at syne længere og giver mere volumen.

Single Lashes - Mest Naturlige 899,-
Stor opfyldning 60min 449,-
Lille opfyldning 30min 310,-

Flat Lashes: - Fyldigere look 999kr
Stor opfyldning 60min 499kr
Lille opfyldning 30min 360kr

Hybrid mix af single og volume for ekstrafylde 1199kr
stor opfyldning 649kr
lille opfyldning 390kr

Volume 2D-5D for meget eller mega volume 1295kr
stor opfyldning 689kr
lille opfyldning 410kr

Lash Removal 299kr
Lavet hos os 150kr

Lash Lift/Permanent vippebuk – Egne vipper
Lash Lift 410kr
Lash Lift + Farve af vipper 460kr
Lashlift incl farve af vipper og Lash botox 560kr

Info:

Single: Single lashes er for dig, der ønsker et naturligt look. Single Eyelash extensions kommer i 2 varianter. Man kan enten vælge en helt standart syntetvippe, som er dét de fleste vælger, eller også kan man vælge “Deluxe” udgaven med ægte mink hår. Fordelen ved at vælge ægte mink er, at det giver det absolut mest naturtro resultat.

Empire: Empire lashes er klart favoritten blandt de fleste af vores kunder og giver et moderat fyldigt look. Empire lashes er ganske enkelt et mix af single og volume og giver noget mere fylde typisk koncentreret i den yderste del af øjet som giver et fint “cateye look”. Empire vipper er altså for dig, som ønsker lidt mere fylde i forhold til Single eyelash extensions. Empire bliver altid lavet med syntetvipper.

Volume: Volume er for dig, der ikke kan få nok fylde på dine vipper. Volume er en teknik, hvor man laver en lille vifte/fane af vipper og sætter på én af dine egne vipper, i modsætning til single eyelash extensions, hvor man påsætter 1:1. Ved Volume påsætter man altså 2:1 for moderat fylde og 5:1 for kraftig fylde. Volume vipper bliver altid lavet med syntetvipper. Der vurderes altid fra behandlers side af, hvad og hvor meget dine natur vipper kan holde til, så du altid er garanteret en sikker og sund påsætning.

Garanti
Der gives 3 dages garanti på et nyt sæt vipper, hvilket vil sige, at hvis der er faldet unaturligt mange vipper af tilbydes der 15-30 minutters tjek og evt. opfyldning/retning, hvis det vurderes at dette er nødvendigt.
Der gives dog ikke afslag i pris eller penge retur.

Der gives 3 dages garanti på en opfyldning af vipper, hvilket vil sige, at hvis der er faldet unaturligt mange vipper af tilbydes der 15-30 minutters tjek og evt. opfyldning/retning, hvis det vurderes at dette er nødvendigt.
Der gives dog ikke afslag i pris eller penge retur.

I tilfælde af allergi gives penge ikke retur eller afslag i pris. Vi kan tage en test inden vi påsætter et nyt sæt vipper, hvis du mistænker at kunne have risiko for allergi. Det er dit eget ansvar at booke tid til en allergitest.

OBS! Husk altid at informér om eventuelle forrige gener, fornylige øjnbetændelser eller lignende, da dette kan fremprovokere en mulig allergisk reaktion, da ens imunforsvar er svækket.

Forventninger
Er behandlingen ikke som forventet, rettes der henvendelse til klinikken på 38883848 inden for 24 timer så kan vi kigge på det. Der gives dog ikke penge retur eller afslag i pris.
Ydermere skal eventuelle specifikke/tydelige ønsker og "krav" gives inden behandlingen går i gang.

Da enhver kunde er forskellig og vipper er afhængige af ordentlig pleje, cyklus mm., kan man ikke sammenligne med veninder eller andre kunders look og holdbarhed.
Der garanteres derfor ikke for at dine vipper kan holde lige så længe, som nogle af dine veninder eller bekendtes.

Vi finder selvfølgelig de produkter og looks der måtte passe bedst til dine natur vipper/negle for at få det bedste resultatet.

Lash Lift
Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 6 - 8 uger.
Glem alt om ‘krøllede’ og frizzede vipper som ved alm. vippe permanent. Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af silikonepads, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i 10 min. hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel.

Denne metode er meget skånsom og mere behagelig end ved permanent af vipper, Så gem din vippebukker lang væk.
Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.
HUSK: Kom uden mascara. Selvom vi afrenser dine vipper inden påsætning, vil mascara fjernet med olieindholdig makeup fjerne nedsætte holdbarheden.
BEMÆRK: Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde for mest holdbare resultat. Hvis der er efterbehandlet med Nano Mist er tiden nedsat til kun 4 timer! Der frarådes brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions.