Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

Karsprængninger

Få fjernet de mindste skønhedsfejl - hurtigt og sikkert

Elektrokosmetisk behandling af karsprængninger - overbevisende og hurtig effekt til fjernelse af mindre skønhedsfejl.

Ville du ikke ønske, at der fandtes et behandlingssystem, der kunne garantere dig hurtige resultater inden for de små kosmetiske problemfelter, som er et irritations-moment i din hverdag? Så er elektrokosmetik behandling det helt rigtige det dig!

Alle behandlinger er skånsomme og afhængig af din smertegrænse, også smertefri. Behandlingen er kendetegnet ved optimal sikkerhed og minimal belastning for vævet.

Behandlingsområder:
Couperose (blodsprængninger)
Ved couperose drejer det sig om en udvidelse af kar pga. en lokal svækkelse af bindevævet, som oftest forekommer i ansigtet og af og til også på halsen. Det kan optræde som en flade eller også som et enkelt kar.

Spider Naevi (spindelvævslignende blodudtrædninger)
Spider Naevi er en stjerneformet udvidelse af små blodkar. Man ser det hyppigst i ansigtet og af og til også på halsen.

Senile hæmangiomer (blodkarsvulster)
Senile hæmagiomer er en kapillær vækst, der overvejende optræder på kroppen, efter man er blevet 30 år. Det drejer sig om en knop på størrelse med et knappenålshoved eller lidt større. Den dybrød og let forhøjet.
Pigmentpletter/pigmentforstyrrelser
Gennem en forhøjet oplagring af melamin forekommer pigmentforstyrrelse.
Disse kan forekomme på hele kroppen.
Der kan være mange årsager hertil, som f.eks. brugen af parfume, indtagelse af specielle medikamenter, solen, hormonsvingninger, betændelser osv.
Alderspletter
Alderspletter optræder hyppigst i ansigtet, på halsen og på håndryggen. De opstår ved sol bestråling og er hudens alderdomstegn.
Fibromer (stilket mollusk)
Fibromer er hudfarvede/brune hud-vækster, som specielt forekommer på halsen og skulderen. Overfladen er rynket og fæstet med et hudstykke, der minder om en stilk.

Ved følgende omstændigheder bør du ikke få udført behandlinger med T-Away:
·         Pacemaker
·         Kræft
·         Diagnosticerede hudsymptomer (svulster), samt ved alle indikationer, som bliver behandlet medicinsk
·         HIV
·         Bløder sygdom
·         Epilepsi

Efter behandlingen:
Efter behandlingen bør man ikke udsættes for sol/solarium uden solfaktor 30 på det behandlede område, indtil skorpen er faldet af, og huden igen har sin normale farve.
som oftest er det nødvendigt med 2-3 behandlinger, da nogle kar kan være sværere at fjerne og derfor kræver flere behandlinger.

Efter behandlingen vil der være let rødme og hævelse på det behandlede område, små sår kan fremkomme, hævelsen vil kunne vare 2-4 dage, ved behandlingen er det nødvendigt med et plejeprodukt til hjemmebrug for at opnår det bedste resultat, der skal gå 3-4 uger imellem behandlingerne.

Der må bruges makeup på det behandlede område, med det er vigtigt man ikke tager sol, da der kan være risiko for pigmentskader i huden.

Pris pr behandling er 500kr

Kombineres dette med en alm. ansigtsbehandling ydes der 50% på din karbehandling.

Karsprængninger