Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

SkinPen

Vampyr Behandling

SkinPen kan hjælpe med behandling af:

Behandling af acne-ar og kirurgiske ar
Behandling af strækmærker
Anti rynkebehandling
Hudforyngelse
uønsket Hårtab
Lysning huden
Brandsårs-ar

Pris pr behandling fra 749,- før pris 1005,-

Se de detaljerede beskrivelser herunder.

OBS behandlingen må ikke udføres hvis du er på blodfortyndende medicin eller har acne i udbrud.
Når man bevæger SkinPen henover huden, og derved laver en række små fine huller i huden, så stimulere disse huller huden til at gendanne collagen samtidigt med, at der skabes en lang række fine microkanaler i huden.
SkinPens avancrede hudnåleteknologi består af
12,24,36 eller 42 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser.

Serums vi benytter i vores Behandlinger

Cell Renewal
strækmærker, acne ar og skoldkopper ar, overfladiske rynker, store pore. 1005kr

Interactive Stem Cells Booster
Slap hud, dyberynker og ældnede hud der har mistet sin glød og fasthed. 1005kr

Rejuve Neogrowth
modvirker begyndende hårtab samt til nyvækst. 1499kr

Rejuve Neoderma
Bruges i vores Vampyr behandling, til at bekæmpe
Dybere skader i huden såsom, rynker, slap hud, hyperpigmentering. 1499kr

Rejuve neolight
til lysning af huden. 1499kr

Disse microkanaler gør det muligt at transportere aktive ingredienser fx. hyaluronsyrer eller stamceller 400% mere effektivt ind i huden. Den forøgede optagelse af aktive ingredienser giver derfor en umiddelbar effekt, som minimerer rynker og tilfører huden fugt øjeblikkeligt, derved vil hudplejeprodukterne derhjemme få mulighed for at trænge dybere ind og virke hvor behovet er størst.
Den avanceret hudnåleteknologi fremmer og stimulere den normale collagendannelse på samme måde som fractional laser behandlinger (CO2), men uden de bivirkninger, som den type behandlinger har. SkinPen er også mere effektiv end de fleste former for hudslibninger og kemiske hudpeelinger. Sammenlignet med de traditionelle Roller-systemer forårsager SkinPen færre traumer og mindre skader på huden, derfor er SkinPen nærmest smertefri og det er en mere sikker og effektiv behandling.

De udskiftelige engangsnåle fjerner risikoen for smitte mellem patienterne og den indstillelige nåledybde gør det muligt at skræddersy behandlingen til ethvert formål, SkinPen er så avanceret at den endda gør det både sikkert og muligt at bruge den på den fine sarte hud omkring øjnene, læberne og næsen.

Hudforyngelse i hele ansigtet.
SkinPen-behandlingen kan friske huden op, fjerne fine linjer, reducere rynker og dermed få huden til at se yngre ud.
Behandlingen gennemføres typisk med en nålelængde på mellem 0,25 og 0,75 mm, der vil i forbindelsen med behandlingen blive brugt et aktivt serum med stamceller. Behandlingen kræver ikke lokalbedøvelse.
Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm, dette aftager i løbet af ca 4 timer og er helt væk efter 12-18 timer.

Allerede under behandlingen kan der ses en effekt og denne er optimal dagen efter behandlingen. Ønsker man at fastholde effekten, kan de anbefales at behandlingen gentages hver 6-8 uge.

Anti-rynke behandling
Her er målet at fjerne specifikke rynker som feks. ved munden, øjnene, panden, halsen osv.
Der vil typisk blive brugt en nåledybde som er større end ved hudforyngelse og der kan være behov for lokalbedøvende creme. Under behandlingen vil der blive brugt et aktivt serum med hyaluronsyrer.
Fokus er primært at optimere den collagene proces og behandingen gennemføres i en serie af minimum 4 behandlinger med 4 ugers interval, man vil kunne se en effekt ved 1 behandling, men der er behov for flere behandlinger for at opnå et optimalt resultat.
Varigheden af effekten kan variere fra person til person, men det er realistisk at resultatet holder mellem 1 til 2 år efter et kurforløb. Der vil efter behandling være rødmen af det behandlede område og rødmen vil aftage og forsvinde i løbet af 12-18 timer.

Behandling af ar
Skinpenbehandlingen kan nedbryde acne-ar og andre ar ved at stimulere den underliggende hud til at producere nyt kollagent væv. Nåledybden vil typisk være 1,5 mm og der vil være behov for bedøvende creme i forbindelse med behandlingen.
I forbindelse med behandlingen vil der blive brugt et aktivt serum med en desinficerende effekt, som man også skal bruge derhjemme, imellem behandlingerne.
Behandlingen af ar laves altid i serier af mindst 4-6 behandlinger med 3 til 4 ugers interval imellem behandlingerne.
Huden vil efter behandling være rød og hævet, dette vil forsvinde efter 24 timer. Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt, men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger, ikke alle ar vil kunne fjernes helt men man vil kunne reducerer synligheden af dem væsentligt.

Behandling af strækmærker.
SkinPen-behandlingerne kan nedbryde linjerne og stimulere den underliggende hud til collagen vækst.
Nåledybden vil typisk være på 1,5mm og der vil være behov for bedøvende creme, der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt en serum som har en stimulerende effekt på strækmærker, denne vil også skulle bruges derhjemme i mellem behandlingerne.
Behandling af strækmærker laves altid i en serie af mindst 4 behandlinger med 4 ugers interval, huden vil være rød og hævet, en reaktion som vil aftage efter 24 timer.
Resultatet vil man kunne se allerede efter første behandling, men for maksimal effekt anbefales altid min. 4 behandlinger, bemærk strækmærker kan IKKE fjernes 100% men synligt kan reduceres væsentligt.