Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

MURAD METHOD ANSIGT

Få en skræddersyet ansigtsbehandling, der med højteknologiske produkter går ind og arbejder på hudens forskellige tilstande og fokusområder. Med denne behanling har vi mulighed for at tilgodese alle behov fra linier, rynker, slap hud, moden hud – til akne, pigmentering, rødme og ar.

Varighed 60 min normalpris 695,- 

Murad Method Ansigtsbehandling er en yders effektiv ansigtsbehandling, som bliver skræddersyet efter hver enkelte hudtype, tilstand og behov, da der ikke findes to der er ens.
I denne behandling får du analyseret huden grundigt og derefter bliver der udvalgt de produkter og den behandling der passer bedst til lige netop din huds behov.
Behandlingen indeholder dybderens men har du ekstra mange urenheder kan der bookes tid til ekstra dybderens.

Din hudtype og hudtilstand er ikke det samme, så her kommer en kort forklaring på de to begreber:

Hudtyper:
Normal – klassisk kombineret – fedtet – tør – sart
Du er født med én bestemt hudtype, din hudtype er konstant livet igennem, den kan altså ikke lige pludselig skifte. Kendetegnene for din hudtype vil som regel komme til udtryk i puberteten.

Hudtilstande:
Fejlbehandlet hud – atrofisk hud – Acne – Rynker – dehydrering – pigmentering -tilstopninger – sensitivitet
Hudens tilstand er derimod variabel. Hudtilstande kan komme og gå, og kan for eksempel skyldes forkert pleje, være miljøbetinget eller ligge genetisk. Du kan godt have flere tilstande på en gang.

Hudtyper:

Normal hud:
Normal hud er den hudtype, vi alle ønsker. Glat, fast, elastisk og strålende af sundhed. Normal hud er fri for læsioner og sygdom, godt fugtet og afbalanceret. Vigtigst er det, at normal hud er i optimal stand til at udføre sin vigtigste funktion som en heldækkende, beskyttende barriere.

Sart hud
Sart hud reagerer kraftigt på faktorer og allergener, der ikke påvirker normal hud. Dette skyldes, at det yderste lag – stratum corneum – har tendens til at have en svækket barrierefunktion, så den lettere bliver beskadiget.

Men ikke al Sart hud er ens, og forskellige mennesker påvirkes af forskellige ting. Nogle menneskers hud kan være følsom over for kontakt med bestemte produkter, der forårsager udslæt eller eksem. Andre påvirkes af vejret, kost, forurening, kosmetik eller endog stress.

Tør hud
Tør hud mangler fugt, hvilket får den til at se kedelig og livløs ud og være mere udsat for rynker, hudsygdomme og allergiske reaktioner.

Hudens overflade indeholder normalt omkring 20% ​vand. Hudkomponenter, herunder lipider og proteiner, udgør en særlig ‘mursten & mørtel’-struktur til at fastholde dette vand. Hvis de er beskadiget, bliver din hud meget hurtigt dehydreret.

En svækket hudbarriere forstyrrer hudens evne til at fastholde fugt. Så tør hud lader fugt fordampe, så den ender med at være endnu mere tør og have endnu mere behov for ekstra pleje.

Fedtet hud
Fedtet hud forekommer, når talgkirtlerne producerer for megen talg eller olie, som kan få den til at se blank eller endda fedtet ud. Overskydende talg kan også blokere porerne og føre til bumser. De områder, der er hårdest ramt, er ansigt, hals, bryst og ryg.

Mange mennesker har fedtet hud i puberteten, især drenge, men nogle menneskers hud er fedtet hele livet på grund af disponerende gener eller hormoner. Hvis dine forældre havde fedtet hud, har du det muligvis også. Og enhver hormonforandringer – på grund af menstruation, graviditet, følelsesmæssige situationer, overgang til overgangsalderen – kan også forårsage, at huden bliver fedtet.

Hudtilstande:

Fejlbehandlet hud (seborrhoe sicca) Kendetegnes ved Pergamentagtig udtørring i over aden, Fedtet i dybden, Finporet, Mange lukkede comedoner, Evt. urenheder, Teleangiectasia.

Atrofisk hud
Kendetegn – aldersbetinget atro Grå, bleg teint,Dårligt blodomløb, Virker tynd, Fedttør, Dybe rynker og nedsat turgor, Ujævn struktur, Pigmentpletter (makula).

Kendetegn – miljøbetinget atrofi Læderagtig overflade, Store porer, Comedoner, Linjer/rynker og nedsat turgor.

Acne Kendetegn Kan være tør eller fedtet, Er ofte rød og sensibel med Comedoner, pabler, pustler, nodulus, cyster, Cicatrisser, Kan være grov i strukturen med store dybe porer (ujævn).

Dehydrering (=fugttab) Kendetegn Føles pergamentagtig, Kan skalle pletvis, Meget fine linier ved dybere udtørring, Der kan forekomme lukkede comedoner.

Sensitiv Kendetegn Kan være svært at se med det blotte øje, kan forveksles med Rosacea og couperose, Rød og varm, særligt på kinderne, Følsom over for bl.a. varme, tryk og berøring.

Pigmentering (makula) Kendetegn Makula – en velafgrænset farveændring i hudens niveau, Hyperpigmentering = makula med mere pig- ment end omgivelserne, Hypopigmentering = makula med mindre pigment end omgivelserne.

Tilstopninger/urenheder Kendetegn Åbne og lukkede comedoner, Pabler og pustler, Evt. cicatrisser Ujævn overflade.