Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

SIGNATUR ansigtsbehandling

Hvorfor skal du prøve en signatur behandling ??

Fordi alt du skal gøre er at beslutte hvor lang tid vi skal behandle dig og så lad vores faglighed få din hud i balance igen..
Hver eneste behandling får vores fulde engagement og opmærksomhed, hvor vi vil bruge al vores viden og erfaring til at skræddersy din behandling og gøre din oplevelse helt unik.
To behandlinger vil aldrig ens, da vi fornemmer, ser, mærker og vurderer, hvad du og din hud har allermest behov for.
Behandlingen vil blive skruet sammen efter DINE behov, om du ønsker funktionel eller bare forkælelse så er der plads til begge dele..
En signatur behandling består i at vi arbejder med hudens nuværende tilstand, det vil sige udfra en hudanalyse bygger vi din ansigtsbehandling op og  giver dig og din hud præcis det, den har brug for.
Så ved at lytte på din ønsker og behov og kigge på din hud, får du en et unik behandling så består af afrens, peeling, behandlingsprodukt under aromadamp, en innovativ behandling der målrettet arbejder på din tilstand ( hudens problem)
Innovativ betyder at vi tager alle apparater i brug som vi har i klinikken undtagen skinpen
Vælg mellem
60 min til 685,-  550,-
75min til 795,-  650,-
90min til 820,-  750-
Ønskes tillæg af bryn og vipper, ekstra massage el. dybderens mm. kan dette naturligvis tilkøbes i din behandling, se mere under booking
En ansigtsbehandling til dig, som ikke vil vælge fra eller til. Som ønsker at få præcis det, behandleren vurderer passer til din huds behov.
Dette er den komplette ansigtsbehanding, da der er er tid til både dybderens, flere forskellige ansigtsmasker og massage. I løbet af denne ansigtsbehandling, har din behandler mulighed for at benytte vores mange teknikker og specialprodukter til din skræddersyede behandling.
Du kan også selv bestemme, hvad du ønsker at behandlingen skal indeholde.
Anbefales til nye kunder og derefter hver 4-16 uge.