Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

Slanke-Cellulitebehandling

Det Seriøse Alternativ Til Kosmetisk Kirugi - Skaber Et Resultat Der Kan Ses Ved Første Behandling.

Twin Resolution 7 er den eneste metode med integreret endodermisk massage (massage som arbejder i underhuden)  i et nyskabende og unikt system med mellemfrekvensbølger. Twin Resolution 7 skaber harmoni og velvære i hele kroppen og er et sikkert og naturligt valg, når uønsket fedme og cellulite (appelsinhud) skal bekæmpes.

7 gode grunde til at vælge behandling med Twin Resolution 7
• Former og slanker
• Reducerer cellulite (appelsinhud)
• Øger ilt- og blodcirkulation
• Reducerer strækmærker/ar
• Smertelindrer v. muskel- og ledsmerter
• Øger hudens elasticitet, reducerer rynker m.m.
• Afhjælper ødemer (væskeophobning)

Twin Resolution 7 er et unikt patenteret behandlingssystem til ansigtets og kroppens pleje og velvære. Den behagelige, blide og afslappende behandling udføres helt uden risiko for bivirkninger for klienten. Behandlingen giver lovende resultater og sikrer et øget fysisk velvære såvel som ydre skønhed. Takket være et unikt system baseret på lydbølger uden kirurgiske indgreb og er derfor helt smertefri. Til opstramning af slap hud og figurformning benytter vi Twin resolution 7 som er den mest effektive behandling på markedet der frembringer synlige resultater med det samme.

Bestil en prøvetid

Om behandlingsmetoden
Selve behandlingen - hvad sker der og hvordan virker den?
Behandlingen er delt op i tre faser:
1. Hudanalyse:
Denne fase er uundværlig. den har til formål at give en præcis identifikation af hvilken form for æstetisk behandling, der er behov for. Samtidig er det også et vigtigt redskab til efterfølgende at vurdere klientens resultater.
2. Varmebølgefase:
I anden fase anbringes 18 US. MF Forsyningspoler på behandlingsområdet (små plader der sender mikrobølger mod huden). Behandlingen virker ved hjælp af et vibrerende mikro-bølgesystem, der giver kromoterapi (rødt og blåt lys). Denne fase/teknik giver en langt bedre og gavnlig systemudnyttelse sammenlignet med andre kendte metoder. Med behandlingen forbedres den kapilære gennemstrømning (forsyning til de fineste forgreninger af blod- og lymfekar). Ligesom de utallige og kontinuerlige påvirkninger af fedtvævet fra de vibrerende systemer af mikrobølger eliminerer kroppens indhold af toksiner (gift- og affaldsstoffer). Således bliver vævet glat og blødt, og dermed parat til at blive behandlet og formet.
3. Endodermic massage:
Behandlingens tredje fase udføres ved hjælp af en række udskiftelige og sterile hoveder som med et sug, og sammen med kromoterapien (rødt og blåt lys), lader huden passere via to valser. Det skaber tilsammen en bevægelse i vævet. Derved sker der en ændring af bindevævets struktur, som giver en fastere konsistens af huden, en opløsning af fedt samt dræning af overskydende og ophobet væske. Massagen følger lymfens egen bane. Dermed opnås en bedre udskillelse af affalds og giftstoffer, og en bedre tilførsel af ilt og næringsstoffer
Cirkulation og udrensning.
På baggrund af massage i bindevævet øges blodstrømmen fra venerne bemærkelsesværdigt. Derved styrkes det sug som naturligt er ved lymfekarrenes indmunding, hvilket virker yderligere befordrende for gennemstrømning af lymfe. Resolution Seven fungerer således som en udvendig pumpe, der ved et lavt tryk efterfulgt af et højere tryk motionerer og stimulerer blod- og lymfekar til øget cirkulation for dermed at udrense fedt, protein og affaldsstoffer.
Ansigtsbehandling:
Behandlingen giver en fornemmelse af lette tryk og sug. Resolution Seven øger blod- og ilt cirkulationen i cellerne. Dermed øges produktionen af elasten og kollagen, som er ansvarlig for hudens elasticitet og fasthed. Rynker og furer reduceres allerede efter første gang, og det endelige resultat ses efter kun få behandlinger.
Behandling på kroppen:
Behandlingen giver samme fornemmelse af tryk og sug som i ansigtet, men med større styrke.
Operations ar og strækmærker:
Behandlingen gives samtidig med en behandling af kroppen. For at reducere ar/strækmærker behandler man også lokalt dvs. i det område de er. Man starter med at blødgøre/klargøre vævet ved hjælp af mikrobølger. Derefter er behandlingens formål at udspænde det belastede væv, genoplive det via blodgennemstrømning og tilføre væske til den omkringliggende hud. Disse faktorer giver en ændring af huden omkring.
Inden 1. behandling er strækmærker og ar røde og hårde/dybe. Allerede efter 1. behandling ændres vævet, og ar og strækmærkers struktur bliver blødere. Desuden ændrer farven sig på arret og strækmærket sig til en lysere farve.
Har man grimme ar/strækmærker kan det behandles separat.