Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

Tatoveringsfjernelse

markedets bedste Laser

Vi har indgået et tæt samarbejde med Klinik NUDE.

Fordi vi mener at kun det bedste er godt nok til vores kunder, KLINIK NUDE har den kraftigste Laser på markedet og sikre derved dig det bedste resultat.

Dette samarbejde betyder at hvis du kontakter OS får du en henvisning til KLNIK NUDE og derved 30% på dine behandlinger hos dem.

Som en af Danmarks mest erfarne behandlere inden for tatoveringsfjernelse, har KLINIK NUDE, efter at have arbejdet en anden klinik op til at blive Danmarks største, valgt at gå solo og starte endnu et eventyr op på egen hånd!

NUDE fokuserer på at give deres kunder kvalitet i højsæde. Derfor har vi valgt at arbejde med den såkaldte Picoway laser, som er den kraftigste laser på markedet! Dermed kræves færre behandlinger, det ses hurtigere resultater og mindre ubehag, både ved og efter behandlingen. Tatoveringer som q-switched lasere og andre lasere før har haft problemer med at fjerne, fjernes nu med succes!

Deres lokaler byder på en hjemlig atmosfære og oplevelsen af at træde ind i eget hjem og trygge rammer sekundet du ankommer. Behandlerrummet er klinisk og behandlervenligt med hele to slags lasere for at de kan komme hele vejen rundt om din tatovering. Alt i alt ventes den bedste kvalitet og service til vores kunder!

ukendt.jpg