Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

Lashlift

LashLift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at give dine vipper et smukt løft, der får dem til at syne længere og som er holdbart i op til 6 – 8 uger.
Glem alt om ‘krøllede’ og frizzede vipper som ved alm. vippe permanent. Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af silikonepads, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fæstes ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i 10-12 min. hvorefter den neutraliseres, der evt. Farves (øvre vipper) og påføres LashBotox og vipperne frigøres fra silikonenpads og renses for gel.
LashLift kan være hårdt for vipperne, da der bliver brugt kemi til at nedbryde hårstrukturen, for permanent at give dem en opadgående retning. Det betyder at hjemmepleje er påkrævet i form af en vippebalsam, som kan købes her i klinikken.
LASHBOTOX:
Det er nu også muligt at tilkøbe en plejende kur til dit lashlift, som går ind og genopbygger vippen og genopretter fugtbalancen. Hvor dine vipper før kunne virke en smule udtørrede efter et LashLift, vil de efter en kur med LashBotox fremstå smidige, velplejede og super glansfulde og som en super fed ‘side-effekt’, så indkapsler LashBotox vippen og holder derfor endnu længere på farven (i op til 14 dage længere!)
En LashBotox kur til vipperne kan sidestilles med en Olaplex kur til håret og vippebalsam er altså dit hjemme produkt.
Priser på LashLift/Permanent vippebuk – (Egne vipper)
– LashLift  (UDEN FARVE) 399,- 300,-
– LashLift incl. LashBotox 499,- 370,-
– LashLift incl. farve af vipper 449kr  350,-
– LashLift incl. farve af vipper og LashBotox 549kr 399,-
se billeder billeder af Lashlift her:
GALLERI