Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

Massage & Hotstone

Hvad end du er til Wellness,Fysiurgisk massage eller Hotstone.

Så kan du hos Lille Spejl få det hele for vores dygtige behander Iris har nemlig flere
uddannelser bag sig.
Her er hjælp til at vælge den massage, der passer til dig!

vi gør vores bedste for at matche dit behov. Det vil sige, at uanset hvilken behandling du vælger, så tilpasser vi vores massage til dine behov.

Er du meget stresset og øm, vil vores massage tage udgangspunkt i afslappende wellnessmassage, men har du til gengæld hårde infiltrationer, skader eller brug for at der virkeligt bliver taget fat, så vil vi bruge mere fra den effektive Fysiurgiske massage som også vil indeholde trikkerpunkts massage.

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvad du vælger, når du booker. Du kan altid lave det om. Inden din første massage starter vi med en kort snak, så vi ved, hvad du har brug for og massagen kan også tilpasses løbende under behandlingen.

Wellness-massage er ren luksus!

Vores wellnessmassage er en blidere form for massage med fokus på, at det skal være en dejlig oplevelse. Lig og nyd en grundig, afslappende massage og lad dit sind få et break fra hverdagens stress.
Er du en af dem, der ikke er så meget for, at der bliver taget hårdt fat, eller bliver du øm af at blive behandlet? Så er wellnessmassage det rette valg for dig.
Du bliver masseret af kyndige hænder, og du kan trygt slappe af, imens din krop bliver plejet fra top til tå.
45 min 385,-
60 min 485,-
75 min 565,-

Fysiurgisk massage: Effektiv og dybdegående massage

har fokus på at skabe et godt flow i muskulaturen. Har du for eksempel syre og affaldsstofophobninger i benene efter løb, eller spændte myoser i nakke og skuldre, er det en god massage.

Desuden kombinerer vi vores fysiurgisk massage med mange effektive teknikker fra triggerpunktsmassage. Du vil opleve, at det er en massage, der løsner godt op og er yderst effektiv.
45 min 385,-
60 min 485,-
75 min 565,-

HOTSTONE MASSAGE - DE VARME STEN

Trænger du til en helt unik og afslappende massage?

Hér får du noget helt ud over det sædvanlige, og som er stærkt vane dannende!

Vi sætter 60 til 75 min. af til en hotstone massage alt efter hvad du ønsker. Kom og prøv - du vil føle dig som født på ny.

Hotstone massage er meget afstressende og varmen fra lavastenene sender dig ned i en meditativ tilstand og løsner op både på det fysiske og psykiske plan.
Den varme sten virker dybt ind i musklerne og påvirker din energi og dit sind.

Hotstone massage er hos os "Roll Roycen" indenfor massage.
60 min 585,-
75 min 685,-