Close
Book Your Reservation

Vesterbrogade 179, 1800 Frederiksberg

Ring til os: Tlf: 3888 3848

Massage, Akupunktur & Cupping

Hvad end du er til Wellness,Fysiurgisk massage, Akupunktur eller cupping

Så kan du hos Lille Spejl få det hele for vores dygtige behander Kit har nemlig flere
uddannelser bag sig.
Her er hjælp til at vælge den massage, der passer til dig!

vi gør vores bedste for at matche dit behov. Det vil sige, at uanset hvilken behandling du vælger, så tilpasser vi vores massage til dine behov.

Er du meget stresset og øm, vil vores massage tage udgangspunkt i afslappende wellnessmassage, men har du til gengæld hårde infiltrationer, skader eller brug for at der virkeligt bliver taget fat, så vil vi bruge mere fra den effektive Fysiurgiske massage som også vil indeholde trikkerpunkts massage.

Der kan også tilbydes Akupunktur og Cupping, særligt ved skader og kroniske smerter.

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvad du vælger, når du booker. Du kan altid lave det om. Inden din første massage starter vi med en kort snak, så vi ved, hvad du har brug for og massagen kan også tilpasses løbende under behandlingen.

Wellness-massage er ren luksus!

Vores wellnessmassage er en blidere form for massage med fokus på, at det skal være en dejlig oplevelse. Lig og nyd en grundig, afslappende massage og lad dit sind få et break fra hverdagens stress.
Er du en af dem, der ikke er så meget for, at der bliver taget hårdt fat, eller bliver du øm af at blive behandlet? Så er wellnessmassage det rette valg for dig.
Du bliver masseret af kyndige hænder, og du kan trygt slappe af, imens din krop bliver plejet fra top til tå.
30min 395,-
60 min 495,-

Fysiurgisk massage: Effektiv og dybdegående massage

Har fokus på at skabe et godt flow i muskulaturen. Har du for eksempel syre og affaldsstofophobninger i benene efter løb, eller spændte myoser i nakke og skuldre, er det en god massage.

Desuden kombinerer vi vores fysiurgisk massage med mange effektive teknikker fra triggerpunktsmassage. Du vil opleve, at det er en massage, der løsner godt op og er yderst effektiv.
30min 395,-
60 min 495,-

Akupunktur og Cupping eller Kombi

SPORTSAKUPUNKTUR:
Behandling af muskulære problematikker i bevægeapparatet. Muskulær sportsakupunktur har en markant smertestillende effekt. Behandlingen er primært tiltænkt fysisk aktive personer indenfor sportens verden, men kan uden problemer med succes overføres til alle andre smerte- og skadesproblematikker. Sportsakupunktur får musklerne til at slappe af og fremskynder kroppens egen helingsproces ved inflammationer (betændelse) - Effektivt ved skader (løberknæ, springerknæ, golfalbue, tennisalbue, achillessenebetændelse, skinnebensbetændelse m.m.) og muskulære overbelastninger (ondt i ryggen, spændte skuldre og nakke, lændeproblemer m.m.) - Effektiv sportsakupunktur, som bruges i den professionelle sportsverden.

CUPPING
Cupping bruges til en lang række problemer og lidelser. Man bruger det oftest til at rense bindevævet for affaldsstoffer. Når affaldsstoffer og syre er bundet til vævet giver det stagnationer, som kan lede til smerter og ubalancer.
Hvilke symptomer kan cupping have en gavnlig effekt på?
Tunge ben
Appelsinhud / Cellulite
Hævelser
Stivhed i kroppen
Hovedpine
Slidgigt
Smerter i f.eks skulder, lænden

MASSAGE GUN
Massage Gun er designet til behandling af forskellige muskelgrupper i kroppen hvor den via vibrationsbehandling aktiverer musklerne og lindre smerte. Jeg bruger massage gun som tillægsbehandling efter vurdering.

IASTM-TEKNIKKEN
Ved at anvende denne teknik kan smertepunkter i bindevævet opspores og efterfølgende behandles. Ved at massere det pågældende sted med et IASTM-Redskab, vil patienten føle mindre smerte efter behandling. Jeg bruger IASTM som tillægsbehandling efter vurdering

KOMBI BEHANDLING
Det er en behandling hvor vi varmer dine muskler op med ca. 20 minutters massage og derefter ligger du med enten cupper i 20 minutter (se mere under Cupping) eller nåle i 20 minutter (se mere under Sportsakupunktur) På denne måde kombinerer vi behandlingen fremfor 2 enkle behandlinger.

30min valgfri 395,-
40min 450,-
40min Kombi 450,-
60min Kombi 565,- (incl massage)