MesoTerapi

Hvordan foregår behandlingen?

Til Mesoterapi anvender vi tværbundet hyaluronsyre eksklusivt.

Hyaluronsyre er et naturligt enzym, som hjælper med at stimulere hudens genopbygning (collagensyntesen).

Vi anvender en Meso-gun, med denne pistol sikrer vi os en fuldstændig ens dosering ved hver injektion, og vi sikrer os ikke at gå mere end 1,5 mm ned i huden.

Denne behandling er for alle.

Men mest normalt er det mænd og kvinder fra midt i tyverne og op efter.

Denne behandling giver et sikkert og naturligt resultat, mimikken og ens naturlige karakterer bevares.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Det kan det være individuelt hvor mange behandlinger der er brug for, da vi arbejder i levende væv, og det er forskelligt hvordan de aktive produkter optages af kroppen, samt hvor længe det holder afhænger af flere faktorer.

Man skal forvente 1-3 behandlinger med 1 mdr. mellemrum, alt efter hvilket område der skal behandles, hvor dybe rynker der er, hudtype, livsstil og alder.

Resultatet ses umiddelbart lige efter

Efter behandlingen kan der opstå hævelser og rødme, som vil forsvinde i løbet af nogle dage, i enkelte tilfælde lidt længere.

Produktet vil gradvis forsvinde i takt med at kroppen naturligt nedbryder produktet.

Holdbarhed: 6-12 måneder alt efter hvilken type behandling vi arbejder med.

Resultater er individuelle, og kan vaiere fra person til person.

Hvilke muligheder er der?

Mesoterapi Hyaluron
er en rynkeudglattende behandling, der booster huden ved at tilføre næring og fugt i dybden. Huden genvinder derved sin styrke og spændstighed.Denne behandling er velegnet til ansigtet, hals og decolté.

Mesoterapi Vitamin Boost 
er en behandling som giver ny glød og liv til huden, denne behandlinger er super velegnet, til den unge hud som trænger til et boost, til rygeren der har fået trist og grå hud, til en hud der er dehydreret og træt.denne behandling er velegnet til ansigt, hals, decolté og hænder.

Mesoterapi White 
kan bruges til overpigmenteret hud, opstået af alder, solskader, graviditet,denne behandling er velegnet til hele kroppen.

Mesoterapi Lift er en Opstrammende behandling der giver huden elastisitet og fasthed med sin botoxlignede effekt.

Mesoterapi Calm er en berolignede behandling som virker på rødme, klør og irriteret hud, med sin karsammentrækkende effekt, vil huden blive styrket indefra og på et mere jævnt og ensartet udseende.

Mesoterapi kan for de fleste vise sig mere effektiv end andre rynkeudfyldende behandlinger, grundet lavere optagelsesgrad af produktet i det dermale hudlag og dermed længere holdbarhed.

Pris pr behandling 999,-