OXYGENBEHANDLING

DermaOXY Oxygenbehandling, er Danmarks førende oxygenbehandling.

1 Behandling 650 kr

Klippekort på 6 behandlinger 3000 kr

BOOST YOUR SKIN - INCL. in2OXY PENDerma

Danskudviklet kvalitets oxygenbehandling

Ved en dermaOXY oxygenbehandling påføres et tyndt lag serum, der pustes blidt ind i huden ved hjælp af luft og 90% oxygen. 
tilføres ansigtshuden, en række antioxidanter, der styrker og aktiverer.

DermaOXY Oxygenbehandlingen giver blød, gennemfugtet, spændstig og MÆRKBART mere fylde - rynker og linjer opstår, når huden mangler fugt, når kollagen niveauet falder med alderen samt ved for meget sol og hvis du ER eller evt. har været ryger!

Behandlingen er også til dig, som ikke vil udsætte dig selv for nålestik.I Oxygen behandlingen benyttes både en airbrush, som sprayer serum på huden samt en in2OXYpen til slut i behandlingen, som tilfører den rene ilt! In2OXY pen`en ilter huden yderligere med oxygen og optimerer behandlingen!

Serummet iltes ned i bindevævet og trænger ned i underhuden, istedet for kun at lægge sig på overfladen, som ansigts creme gøre!

Med dermaOXY`s oxygenbehandling tilføres huden 90% rent ilt, hvilket øger blodcirkulationen og optagelsen af de nærende ingredienser fra de tre specielle serums der bruges i behandlingerne.Hemmeligheden ved denne ansigts behandling er det specialudviklede hyaluron serum!

Hyaluronsyre findes naturligt i vores bindevæv og er den vigtigste fugtreserve i vores hudlag. Med alderen falder mængden af hyaluronsyre i huden, hvilket også er årsagen til, at huden gradvis mister sin elasticitet og fugtighed. Ved effektivt at tilføre huden hyaluron serum genoprettes fugtbalancen i huden.

Fordele ved en OXYgen behandling:

  • Ingen kirurgiske indgreb
  • Ingen injektioner
  • Aktiverer hudens egne celler
  • Øger kollagen- elastinproduktionen
  • Ny vitalitet, små rynker og linjer udviskes
  • Særlig velegnet til dybere linjer og rynker
  • Øger hudens elasticitet og spændstighed
  • Holder huden ung og fugtniveauet øges markant
  • Giver hurtigt et synligt og markant løft til huden
  • En flot udstråling som resultat
Hvordan foregår behandlingen:

Først afrenses huden for make-up og snavs. Efterfulgt af en scrub-peeling eller en diamant slibning - så huden bliver klar til at optage serummet!

Herefter bruges først kulde terapi, da det vil virke lindrende og derefter varme terapi, som vil åbne porer og gøre huden mere modtagelig overfor behandling med serum.

Først derefter sprayes serummet på huden med en airbrush, hvorefter airbrushen føres 2-3 gange tæt hen over huden - det går ikke ondt, men er behageligt og afslappende.

Tilslut i behandlingen bruges også en in2OXYpen.

Giver huden ny vitalitet

Smårynker og linjer udviskes-Huden føles glat, frisk og fuld af fugtighed.

Øger hudens elasticitet og forbedrer hudens udseende.

Holder huden ung og spændstig

Behandlingen varer ca. 35-45 minutter pr. gang.

Det bedste resultat opnås ved en kur på 6 behandlinger over 6 uger, men allerede efter første behandling vil du kunne se forskel!

For at vedligeholde resultatet anbefales én behandling hver 4. til 6. uge efter behov.