Gratis konsultation

OBS: HUSK AT MØDE OP 30 MIN FØR DIN BEHANDLING SÅ DU KAN FÅ BEDØVELSE!

Vi tilbyder ALTID gratis konsultation forudgående for en behandling og under vejs hvis du har spørgsmål.

Priser Bryn

 valgfrit design

1.behandling 3000,-

Touch up 4-6 uger efter 1000,-

Farve booster 6-12mdr 1500,-

Optegning efter 12mdr hvor form stadig kan ses

Priser Eyeliner

1.behandling 2500,-

Touch up 4-6 uger efter 1000,-

Farve booster 6-12mdr 1500,-

Optegning efter 12mdr (hvor form stadig ses) 1800,-

Priser Læber

1.behandling 3000,-

Touch up 4-6 uger efter 1000,-

Farve booster 6-12mdr 1500,-

Optegning efter 12mdr (hvor form stadig ses) 1800,-

Hvem er din behandler?

Jessica har været I branchen siden 2006, hvor hun bl.a. har fungeret som daglig leder I Klinik Qura hvor hun også fungerede som behandler i Dermatude, Laser ( Revlite, tatoverings fjernelse) samt udførte Permanent Makeup behandlinger.Derudover har hun medvirket til salg af produkter og kurser i Permanent Makeup, stået for undervisning I Permanent Makeup og fungeret som selvstændig behandler hos Nouveau Art/Elite Scandinavia på Østerbro. I dag bruger hun sin tid på at behandle, fortsat udvikle sig, afholde kurser indenfor Permanent Makeup samt stå for distributionen af Gaube Kosmetik, i egen klinik på Østerbro. Jessica tager jævnligt nye kurser bl.a. i udlandet for løbende at holde sig opdateret og følge med i udviklingen på markedet.Permanent Makeup er en branche der er i konstant udvikling, hvilket i stigende grad ændrer sig hurtigt og ofte, med nye teknikker og erfaringer. Jessica sætter en ære i sit håndværk og ønsker at sikre sine kunder det bedste og mest naturlige resultat.Ud over at behandle i egen klinik fungerer Jessica samtidig som konsulent/ samarbejdspartner ved bl.a. The Beauty Lounge i Søborg, hvor hun også udfører behandlinger.Jessica har gennemført mange kurser gennem årene og derved opnået højeste status som Certificereret Grand Master artist hos Nouveau Contour, hvor hun også har stået for undervisningen I Permanent Makeup samt removal kurser til og med December 2016.Efterfølgende fungerede Jessica som konsulent i klinik Q på Frederiksberg og i Charlottenlund hvor hun stod for Permanent Makeup behandlinger sideløbende med åbningen af egen klinik på Østerbro.Jessica har gennemført disse kurser:2013 - Basis Permanent Makeup Bryn, øjne og læber2013 – Kemi I pigmenter (MT.Derm)2013 – Master læber2013 – Master bryn (hairstrokes)2014 – Master smokey eyeliner2014 - Master Ar/Areola V. Natália Kertészné ( UN)2014 – Microblading bryn V. Katerina Zapletalova (UK)2014 – Master Hairstrokes med maskine2015 – Master Hairstrokes microblading2015 – Removal (Fjernelse af pmu)2015 – Certificeret Træner for Nouveau Contour NC ( Holland)2016 – Ejer af Elite Art2017 – marts Ombre bryn MASTER CLASS V. Liucija Penkauskiene2017 – Dristibrutør for Gaube kosmetik Østrig (A)2017 – Certificeret træner for Gaube Kosmetik Østrig (A)Såfremt du har spørgsmål til Jessica er du velkommen til at sende en mail. Alle mails vil blive besvaret så hurtigt det er hende muligt.Der tages forbehold for ventetid, såfremt hun sidder i behandling eller er optaget af andet. (Tak for din forståelse) Vi glæder os til at se dig I klinikken.essica har været I branchen siden 2006, hvor hun bl.a. har fungeret som daglig leder I Klinik Qura hvor hun også fungerede som behandler i Dermatude, Laser ( Revlite, tatoverings fjernelse) samt udførte Permanent Makeup behandlinger.
Derudover har hun medvirket til salg af produkter og kurser i Permanent Makeup, stået for undervisning I Permanent Makeup og fungeret som selvstændig behandler hos Nouveau Art/Elite Scandinavia på Østerbro.

I dag bruger hun sin tid på at behandle, fortsat udvikle sig, afholde kurser indenfor Permanent Makeup samt stå for distributionen af Gaube Kosmetik, i egen klinik på Østerbro.

Jessica tager jævnligt nye kurser bl.a. i udlandet for løbende at holde sig opdateret og følge med i udviklingen på markedet.
Permanent Makeup er en branche der er i konstant udvikling, hvilket i stigende grad ændrer sig hurtigt og ofte, med nye teknikker og erfaringer. Jessica sætter en ære i sit håndværk og ønsker at sikre sine kunder det bedste og mest naturlige resultat.

Ud over at behandle i egen klinik fungerer Jessica samtidig som konsulent/ samarbejdspartner ved bl.a. The Beauty Lounge i Søborg, hvor hun også udfører behandlinger.

Jessica har gennemført mange kurser gennem årene og derved opnået højeste status som Certificereret Grand Master artist hos Nouveau Contour, hvor hun også har stået for undervisningen I Permanent Makeup samt removal kurser til og med December 2016.
Efterfølgende fungerede Jessica som konsulent i klinik Q på Frederiksberg og i Charlottenlund hvor hun stod for Permanent Makeup behandlinger sideløbende med åbningen af egen klinik på Østerbro.

Jessica har gennemført disse kurser:

2013 - Basis Permanent Makeup Bryn, øjne og læber
2013 – Kemi I pigmenter (MT.Derm)
2013 – Master læber
2013 – Master bryn (hairstrokes)
2014 – Master smokey eyeliner
2014 - Master Ar/Areola V. Natália Kertészné ( UN)
2014 – Microblading bryn V. Katerina Zapletalova (UK)
2014 – Master Hairstrokes med maskine
2015 – Master Hairstrokes microblading
2015 – Removal (Fjernelse af pmu)
2015 – Certificeret Træner for Nouveau Contour NC ( Holland)
2016 – Ejer af Elite Art
2017 – marts Ombre bryn MASTER CLASS V. Liucija Penkauskiene
2017 – Dristibrutør for Gaube kosmetik Østrig (A)
2017 – Certificeret træner for Gaube Kosmetik Østrig (A)

Såfremt du har spørgsmål til Jessica er du velkommen til at sende en mail. Alle mails vil blive besvaret så hurtigt det er hende muligt.
Der tages forbehold for ventetid, såfremt hun sidder i behandling eller er optaget af andet.

(Tak for din forståelse) Vi glæder os til at se dig I klinikken.